Bus & Truck Recovery - Schalken Autoschade, Bus & Truck Recovery Skip to content

Bus & Truck Recovery

Specialist in groot transport en Personentransport

Schalken bus & truck recovery is een familiebedrijf met korte lijnen in een platte organisatie in staat om met juiste snelheid te schakelen en beslissingen nemen ten goede van u als klant.

Als onderneming voldoende financieel en operationeel krachtig om te investeren in innovaties, trends met  deskundig opgeleid personeel. We zijn in staat om bij extreme drukte vingervlug op te schalen naar een 2 ploegendienst waardoor afgesproken levertijden gewaarborgd blijven.

Onze interne organisatie is dusdanig ingericht dat er know how is op alle mogelijke vlakken, denk hierbij aan Erkend BYD reparateur.

Onze specialismen in schadeherstel: BYD bussen en elektrische Lijndienstbussen.

Doeltreffende schadeherstel-programma's voor bussen.

Het herstel van bussen wordt steeds complexer door het gebruik van andere materialen en complexere technieken. Dit vraagt om merk specifieke kennis. Deze kennis wordt steeds belangrijker om herstelwerkzaamheden aan uw bus op een kwalitatief goede manier uit te voeren, een manier dat  geborgd is en tevens veilig.

Keurmerk Schadeherstel

Middels dit programma staat een Merk Erkend Schadeherstel Schadehersteller voor u klaar met een doeltreffend schadeherstelprogramma.

De bus vervoert personen waardoor hun veiligheid als eerste prioriteit gewaarborgd moet zijn daardoor moet een reparatie volgens fabrieksvoorschrift, uitgevoerd met de voorgeschreven apparatuur en met originele onderdelen en de volledige schade wordt gekeurd door een gecertificeerd keurmeester.

Dit certificaat geeft aan 100% hersteld te zijn aan de hand van de van de normen het merk. De originele veiligheidsaspecten van uw bus blijven behouden, alsmede de fabrieks- en carrosseriegarantie en het garanderen van de terugkoopgarantie die is vast gelegd met de koper.

Op de reparatie zelf ontvangt u 4 jaar merk garantie. De afhandeling van de schade geschiedt rechtsreeks met SCHALKEN BUS & TRUCK RECOVERY en DE VERVOERDER krijgt inzage van alle gemelde schade en het schadeverloop/dossiervorming.

Van hybride tot volledig elektrisch

Schalken bus & truck recovery heeft een 5 tal jaren ervaring in elektrische bussen. In een veilig af te sluiten werkplaats met eigen toegang en faciliteiten hebben onze schadeherstellers alles bij de hand om veilig te werken met hoog- voltagesystemen, zoals vastgelegd in NEN9140 voor het werken aan elektrische installaties.  Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Onze werkwijze

Het schadeherstel van bussen passen we aan de downtime (stilstand TIJD) van de vervoerder.

Het concept dat de bussen kunnen rijden zonder daarvoor lang stil te komen staan voor schadeherstel kunnen wij een planning maken van elk gewenst uur van de dag in de week of weekend, Haal en breng service en met onze eigen ELEKTRISCHE oplaadpunt zorgen we weer dat ze snel inzetbaar zijn.

Neem contact op met ons

Als u vragen hebt over ons Bus & Truck Recovery programma, stuur ons dan een bericht en we zullen zo snel mogelijk antwoorden.