Elektrische lijndienstbussen - Schalken Autoschade, Bus & Truck Recovery Skip to content

Elektrische lijndienstbussen

Schalken Bus & Truck Recovery

Schalken Autoschade is uw autoschadespecialist voor Waalwijk en omgeving. Door een uiterst gedreven team aan vaklui en een moderne werkplaats, kunnen wij uw schade op de meeste efficiënte en effectieve methode herstellen.

Elektrische lijndienstbussen

Elektrische voertuigen zijn in opkomst en nemen snel toe in populariteit. Dat betekent dat in dit segment ook het aantal schades zal toenemen. Bij schade aan een zogenaamd e-voertuig is het van belang dat de schadehersteller weet hoe hij moet omgaan met dit type bus.  Het vereist specifieke kennis en techniek om de schade goed en veilig te kunnen herstellen.

Daarvoor heeft Schalken van het VOC een groepsverklaring ontvangen waarin bevestigd wordt Schalken  vestiging een gediplomeerde medewerker in dienst heeft  die aan elektrische voertuigen mag werken. Schalken vestigingen voldoen hiermee aan de norm: NEN 9140 “Veilig werken aan e-voertuigen”.

Onze werkwijze

Het schadeherstel van bussen passen we aan de downtime (stilstand TIJD) van de vervoerder.

Schalken heeft bewezen dat zij beschikken over de juiste kennis en techniek in de vorm van een gediplomeerd medewerker om schades aan e-voertuigen te kunnen herstellen zowel klein al zeer grote richtschades hebben  onze mederwerkers de handigheid en vaardigheden in huis om de carroserie/schroefdelen  zelf te vervaardigen als deze niet leverbaar zijn en zo dus onderdelen custum made kunnen maken dit alles om de snelheid van het proces te versnellen de bus moet immers zo spoedig mogelijk rijden.

Contact