Industrieel spuitwerk - Schalken Autoschade, Bus & Truck Recovery Skip to content

Industrieel spuitwerk

Schalken Bus & Truck Recovery

Schalken Autoschade is uw autoschadespecialist voor Waalwijk en omgeving. Door een uiterst gedreven team aan vaklui en een moderne werkplaats, kunnen wij uw schade op de meeste efficiënte en effectieve methode herstellen.

Industrieel spuitwerk

Schalken Autoschade  is gespecialiseerd in industrieel spuitwerk, zowel voor een los product als voor serieproductie. Door inzet van de nieuwste technologie en materialen is de kwaliteit gegarandeerd.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor spuitwerk van onder meer koelingen, kozijnen, aluminium of stalen onderdelen, profielplaten, panelen, kunststof producties, luchtinstallaties en cilinders

Onze werkwijze

Het schadeherstel van bussen passen we aan de downtime (stilstand TIJD) van de vervoerder.

Schalken heeft bewezen dat zij beschikken over de juiste kennis en techniek in de vorm van een gediplomeerd medewerker om schades aan e-voertuigen te kunnen herstellen zowel klein al zeer grote richtschades hebben  onze mederwerkers de handigheid en vaardigheden in huis om de carroserie/schroefdelen  zelf te vervaardigen als deze niet leverbaar zijn en zo dus onderdelen custum made kunnen maken dit alles om de snelheid van het proces te versnellen de bus moet immers zo spoedig mogelijk rijden.

Contact