Kia Erkend Schadeherstel

Merkherstel

Doordat Schalken Autoschade Waalijk over een expliciet merkcertificaat beschikt, worden zeer complexe schades bij een speciaal ingerichte werkplaats ingedeeld. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en de bestuurder hoeft het niet lang zonder zijn of haar auto te doen.

Autoschade? Wij regelen het!

Helaas kan het ons allemaal overkomen…schade aan een auto. Dit is nooit fijn, maar wij nemen al uw zorgen uit handen. U kunt met alle schadegevallen bij ons terecht en wij zorgen dat uw vervangend vervoer krijgt voor de periode dat uw auto gerepareerd wordt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij doen niet alleen aan schadeherstel, maar vooral aan waardeherstel!

Onze gekwalificeerde schadeherstellers hebben alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw Kia volgens de fabrieksnormen en met gebruikmaking van originele onderdelen wordt gerepareerd. Zo blijft uw Kia aan de strengste veiligheidsnormen voldoen, dus ook uw verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij heeft een voordeel aan een voor u veilige Kia.

Schade? Meld dit direct online en wij nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Schalken autoschade is een officieel partner en voorkeursreparateur van vrijwel iedere verzekeraar en leasemaatschappij in Nederland.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pg, gif, png, pdf.