Schademelding

Meld u een schade bij ons, dan nemen we de tijd om alle stappen rustig door te nemen. We zorgen voor een inventarisatie van de schade, zorgen voor contact met uw verzekeraar en maken al het papierwerk in orde. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken. Vervangend vervoer nodig? Ook dat hoort tot de mogelijkheden.

Download het schadeformulier
Meld uw schade online

Expertise

Onze experts bekijken uw auto van top tot teen en nemen ieder detail van de schade op. Zo weet u zeker dat er een gedegen en eerlijk rapport richting uw verzekeraar gaat. Hierdoor bent u snel op de hoogte van welke impact de schade op u heeft.

Het herstel

De belangrijkste fase van het herstel vangt dan onmiddellijk aan: we demonteren de te vervangen onderdelen en deuken de carrosserie uit. Daar waar nodig vervangen we deze ook en richten we hem. De kwaliteit van deze fase bepaalt de gehele kwaliteit van de reparatie. Daarom werken we met uiterst moderne technieken en gecertificeerd personeel. We zorgen daarna voor een strakke voorbewerking, een roestwerende grondlaag om de onderdelen vervolgens in exact de goede kleur te spuiten. Daarbij gebruiken we milieuvriendelijke high-solid en watergedragen lakken tijdens het spuiten. De onderdelen kun daarna weer op uw auto en worden onderworpen aan een grondige controle. Na de reparatie wassen we uw auto, zodat u spik en span op weg kunt.

Neem contact op met ons

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pg, gif, png, pdf.