Over ons - Schalken Autoschade Skip to content

Al jaren een vertrouwd adres voor autoschadeherstel in de regio Waalwijk

Persoonlijk en vertrouwd

Bij Schalken Autoschade hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring met het herstellen en repareren van beschadigde auto’s. Als familiebedrijf hebben wij aandacht voor u en uw auto. Wij nemen de tijd voor u en uw vragen, ontzorgen u bij de administratieve afhandeling van de schade en streven ernaar om verwachtingen te overtreffen. Zodat u én uw auto weer stralend de weg op gaan.

In onze modern uitgeruste werkplaats aan de Industrieweg in Waalwijk werken onze vakmensen vol passie aan het herstel van uw. Ook uw elektrische of hybride auto is bij ons in vertrouwde handen. Daarnaast bieden wij een unieke service voor leaserijders. Wij verzorgen namelijk een eindcheck en eindherstelbeurt, zodat u uw leaseauto tegen de beste voorwaarden kunt inleveren. Kortom, bij Schalken kunt u rekenen op vakmanschap, persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Geselecteerd door verzekerraars

Wij zijn een autoschadeherstelbedrijf dat samenwerkt met vrijwel alle grote verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Als u schade heeft, kunnen zij u naar ons doorverwijzen omdat wij al jarenlang goed met hen samenwerken. Wij helpen u bij het opstellen van het schaderapport en sturen dat naar de verzekeringsmaatschappij. Met onze geavanceerde en digitale calculatiemethoden betaalt u nooit te veel voor het schadeherstel, ongeacht hoe groot of klein de reparatie is. Sommige verzekeringsmaatschappijen geven korting op het eigen risico als u de schade bij ons laat repareren. Wij nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening, zodat u daar geen omkijken naar heeft! Wij werken samen met vrijwel alle grote verzekeringsmaatschappijen

Gegarandeerd goed!

Bij Schalken Autoschade krijgt u 4 jaar garantie op de reparaties die wij uitvoeren, omdat wij een BOVAG Eurogarantbedrijf zijn. Tijdens de reparatie bieden wij gratis vervangend vervoer aan (behalve brandstofkosten en eventuele verkeersboetes) of u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice (binnen straal van 25 km rondom Waalwijk). Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële afhandeling als uw verzekering de schade dekt. Dat regelen wij voor u!

Familiebedrijf Schalken Autoschade

In 1977 begon Piet Schalken het eerste autoschadebedrijf in Waalwijk aan de Eerste Zeine. Het bedrijf begon met tectyleren en spuiten, maar groeide snel uit tot een compleet schadeherstelbedrijf met 7 medewerkers. Schalken Autoschade was het eerste bedrijf dat het BOVAG-stempel ontving en in opdracht van verzekeringsmaatschappijen werkte. Pierre, de zoon van Piet, begon op 15-jarige leeftijd mee te werken in het bedrijf en specialiseerde zich in het snel en goed spuitklaar maken van auto’s. In 2004 verhuisde het bedrijf naar de Industrieweg in Waalwijk. Toen de crisis toesloeg in 2008, ging Pierre op zoek naar nieuwe klanten en begon hij, naast het autoschadebedrijf, Schalken Bus & Truck Recovery voor schadeherstel aan bussen en trucks. In 2011 nam Pierre het bedrijf over na het overlijden van Piet. Lenka, de vrouw van Pierre, stapte in 2018 in het bedrijf en verzorgt nu de administratie.

Welkom bij Schalken Autoschade!

In onze moderne werkplaats werkt een gedreven team van specialisten dagelijks aan het herstel van auto’s, groot en klein. Wij zorgen ervoor dat onze klanten weer stralend de weg op kunnen. Onze werkplaats bruist van energie: er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen en aan het einde van de week is er soms zelfs tijd voor een gezellig drankje. Bij ons voel je je meteen thuis. Wij zijn een familiebedrijf en dat merk je aan alles. Binnen ons team is er altijd ruimte voor een collega die van aanpakken weet. Of je nu al een echte vakman bent, of juist nog veel wilt leren, bij ons kun je groeien en jezelf ontwikkelen. Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een

Schademanager / calculator

Heb jij ervaring als schadecalculator van auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe, professionele werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Schalken Autoschade in Waalwijk.