Elektrische Bussen

Schalken  heeft al haar kennis en ervaring op het gebied van Elektrische bussen. In een veilig af te sluiten werkplaats met eigen toegang en faciliteiten hebben onze experts alles bij de hand om veilig te werken met hoog- voltagesystemen, zoals vastgelegd in NEN9140 voor het werken aan elektrische installaties. Zij worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Elektrische auto’s

Heeft u schade aan uw elektrische auto? Dan is het belangrijk om uw auto Schalken autoschade brengen waar ze verstand van zaken hebben.. U weet zeker dat er goed opgeleide monteurs werken die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en de techniek achter uw elektrische auto kennen.

Rijd niet lang door met schade aan uw elektrische of hybride auto. Zo voorkomt u erger. Ga liever ook niet zelf sleutelen aan uw elektrische auto. Sommige onderdelen van een elektrische of een hybride auto staan namelijk onder spanning. Om uw auto veilig te repareren is specifieke kennis nodig. Schalken autoschade  heeft die kennis in huis.

Kosten

De reparatiekosten van uw schade zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wij kunnen u alles vertellen over de kosten van de reparatie. Neem contact op met ons. Bel ons op direct 0416 334978, stuur een e-mail naar info@schalken-autoschade.nl of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met ons

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pg, gif, png, pdf.