Autoschade herstellen - Schalken Autoschade Skip to content

Autoschade herstellen

Schade groot of klein? Wij maken uw auto weer als nieuw!

Schadeherstel in al haar facetten

Schalken Autoschade is al meer dan 40 jaar hét autoschade herstelbedrijf in de regio Waalwijk. U kunt bij ons terecht voor uitdeuken, spuiten en polijsten van grote of kleine schades aan uw auto of onderdelen daarvan. Wat de schade ook is, wij zorgen ervoor dat u weer stralend de weg op kan.

Lakschade

Een beschadiging aan de lak van uw auto valt meteen op. Door de lakschade tijdig te laten herstellen knapt het uiterlijk van uw auto op en voorkomt u roest of andere nare gevolgen. Schade aan de lak kan meestal met een vrij simpele techniek en zonder al te veel kosten worden hersteld.
Heeft u lakschade? Kom dan langs, bel 0416-334978, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Deukschade

Elke deuk is uniek en vereist een specifieke aanpak. Kleine deuken zonder krassen kunnen worden verholpen met de uitdeuken zonder lakschade techniek, die ook wel bekend staat als uitdeuken zonder spuiten. Bij grotere lakschade aan uw auto kan het herstellen van de deuk een meer omvangrijke klus worden. Onze schadeherstel experts vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en herstellen uw auto op de beste manier.
Wilt u een deuk in uw auto laten herstellen en weten wat de reparatiekosten zijn? Kom dan langs, bel 0416-334978, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bumperschade

De meest voorkomende schade aan auto’s is bumperschade door schaven of schampen van een paaltje of een andere auto. Op het eerste gezicht lijkt bumperschade geen grote gevolgen te hebben, maar het kan toch heel anders aflopen als u de schade niet laat herstellen. Een klein scheurtje kan groter worden, waardoor de bumper het uiteindelijk kan begeven. Wees er dus op tijd bij!
Heeft u schade aan de bumper van uw auto en wilt u weten hoe ernstig het is? Vraag het onze professionals. Kom dan langs, bel 0416-334978, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Interieurschade

Heeft u en kras op uw dashbord of een gaatje in de stoelbekleding? Erg vervelend, want als bestuurder kijkt u er elke dag naar. Gelukkig kunnen wij ook schade aan het interieur van uw auto eenvoudig verhelpen. Dat kan plaatselijk door het repareren van gaten, het (deels) vervangen van de stoelbekleding of een dashboardreparatie. Desnoods bekleden wij het gehele interieur opnieuw voor u. Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor reparatie van schade het interieur? Kom dan langs, bel 0416-334978, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Krasschade

De kans op krasschade is groot. Alleen al door het gebruik van de auto of door onoplettendheid van anderen. Erg vervelend voor u, maar gelukkig is krasschade meestal snel en eenvoudig te verhelpen. Wij zetten moderne en innovatieve herstelmethoden in om de krasschade te herstellen. Het hangt af van hoe diep de kras is welke methode we voor uw auto inzetten.
Heeft u een kras in de lak en wilt u weten wat het kost om deze te herstellen? Wacht niet langer en kom langs, bel 0416-334978, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Stoeprandschade

Een te hoog stoeprandje bij het parkeren en bingo; schade aan de bumper of velgen. Stoeprandschade komt veel voor en is niet altijd te voorkomen. Erg is het niet, maar wel vervelend, omdat het vaak om kleine beschadigingen gaat die u graag snel hersteld ziet. Met de modernste technieken verhelpen wij de stoeprandschade snel en betaalbaar zodat uw auto er weer piekfijn uitziet.
Meer weten? Kom dan langs, bel 0416-334978, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hagelschade

Helaas komt hagelschade in ons land regelmatig voor door klimaatverandering. Een hagelbui kan veel schade berokkenen: kleine putjes, groot leed. Gelukkig kan hagelschade tegenwoordig met de juiste technieken eenvoudig en snel hersteld worden. Overspuiten is vaak niet meer nodig. Ieder putje, krasje of sterretje kan weer een andere aanpak vereisen. Onze herstelspecialisten weten daar wel raad mee en verhelpen de hagelschade aan uw auto op de meest efficiënte wijze.
Heeft uw auto hagelschade en wilt u dat laten herstellen? Kom dan langs, bel 0416-334978, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Schadeherstel aan elektrische auto’s

Wij zijn gecertificeerde herstelbedrijf voor elektrische auto’s. Onze speciaal opgeleide monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de techniek achter uw elektrische of hybride auto. Ga liever niet zelf sleutelen aan uw elektrische auto, omdat sommige onderdelen van de auto onder spanning staan. Wij hebben de juiste kennis in huis om veilig aan uw elektrische of hybride auto te werken.
Heeft u schade aan uw elektrische auto en wilt u weten wat de reparatiekosten zijn? Bel dan 0416-334978, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zoeken een

Schademanager / calculator

Heb jij ervaring als schadecalculator van auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe, professionele werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Schalken Autoschade in Waalwijk.