Schade melden - Schalken Autoschade Skip to content

Schade aan uw auto?

Meld uw schade direct. Wij regelen de reparatie en administratie voor u. Bel 0416-334978 of stuur een mail

Direct kleine schades melden

Heeft u een kleine schade aan de bumper van uw auto, velg, interieur of een kras in de lak? Kom dan langs aan de Industrieweg 9 in Waalwijk en wij maken gelijk een prijsopgave voor u. U kunt ook bellen via 0416 334978, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Tom of Wessel nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Verzekeringsschade aan uw auto – stap voor stap

Een ongeluk of autoschade zit vaak in een klein hoekje. De schrik zit er dan meestal goed in. Dan is het fijn om te weten wat u moet doen. Maak het u gemakkelijk en volg onderstaande stappen. Nadat u de verzekering heeft ingelicht en u uw autoschade bij ons heeft aangemeld, nemen wij alle papieren rompslomp van u over. Wel zo gemakkelijk!

Stap 1 Europees Schadeformulier invullen

Ter plaatste van het ongeval of de aanrijding vult u samen met de andere partij het Europees Schadeformulier in. Hiermee meldt u de autoschade bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Vergeet niet om ook een aantal foto’s te maken van de situatie en de schade aan uw auto. Mocht uw auto opgesleept moeten worden, vraag dan of deze direct bij ons afgeleverd kan worden. Wij kunnen dan gelijk met uw schademelding aan de slag. U bent voor dit transport verzekerd.

Stap 2 meld de schade bij Tom of Wessel van Schalken Autoschade

Zodra u melding heeft gemaakt van uw schade bij de verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon, neemt u contact op met onze Tom of Wessel om een schademelding te maken. Dat kan telefonisch via 0416 334978 of via e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Als uw auto via de sleepdienst al op ons terrein staat, nemen wij sowieso contact met u op.

Stap 3 schaderapport, kosten en planning

Na vaststelling van de schade stellen wij een schaderapport op. Wij kunnen u dan ook vertellen hoe lang de reparatie gaat duren, welke onderdelen er eventueel besteld moeten worden en wat de kosten zijn. Als u akkoord bent met het schaderapport, plannen wij uw reparatie in en maken wij een afspraak om uw auto te herstellen. U hoeft verder niets te doen. Wij regelen de verdere afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Stap 4 schadeherstel in onze werkplaats

Op de afgesproken datum brengt u uw auto naar onze werkplaats. U kunt daarbij gebruik maken van onze haal- en brengservice (binnen een straal van 25 km rondom Waalwijk) of vooraf een gratis vervangende auto aanvragen. Volgens de afgesproken planning leveren wij uw auto op de afgesproken dag weer als nieuw aan u terug. De rekening sturen wij naar uw verzekeringsmaatschappij. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

Stap 5 BOVAG-garantie

Wij zijn een erkend BOVAG Schadeherstelbedrijf. Dat betekent dat u 4 jaar garantie heeft op de reparatie- en herstelwerkzaamheden die wij aan uw auto hebben uitgevoerd. Wij geven ook 4 jaar garantie op de lak.

Wij zoeken een

Schademanager / calculator

Heb jij ervaring als schadecalculator van auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe, professionele werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Schalken Autoschade in Waalwijk.